De ce e bine sa vorbesti la telefon cand conduci

Am plecat intr-o dimineata sa duc copilul la gradinita. Cu masina, ca gradinita aproape de casa e un lux pe care si-l permit doar miliardarii.

Din cauza ca am intalnit multi cretini participanti la trafic neatenti, am incercat sa aflu motivul pentru care nu’s atenti. Normal, vorbeau la telefon, beau cafea si isi notau ceva in acelasi timp. Am numarat deci cati vorbeau la telefon si cati nu. Paritate 1 la 1.

Maximul de prostie e a aia care scriu SMS-uri in tim ce conduc. Ii identifi cusor dupa traiectorie si dupa franele bruste. Cetatene, daca scrii SMS-uri in timp ce conduci, te apropii de culmea prostiei. Dar daca scri SMS-uri si conduci si in plus tii telefonul jos, sa nu se vada, esti chiar cel mai prost om inca in viata. Deci daca insisti sa fii prost, tine macar telefonul sus, deasupra volanului, poate mai prinzi cu coada ochiului un pieton si apuci sa pui frana, ca poate pietonu are copii care se bazeaza pe el sa-i hraneasca.

brusc

Serios, dimineata, jumatate din cetatenii care conduc vorbesc si la telefon. Cam 1% scriu SMS-uri. Si da, stau in Cluj, oras civilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *